logo katapult
Novice

Projekt: BiHUB II

Žensko podjetništvo predstavlja možnost izboljšanja položaja žensk in korak k enakopravni udeležbi ne zgolj na trgu dela, ampak tudi v javnem in političnem življenju. BiHUB2 gradi na odličnih rezultatih predhodnega projekta (BiHUB) in ima za cilj opolnomočiti ženske preko spodbujanja ženskega zelenega in trajnostnega podjetništva ter zagotavljanja njihovega vključevanja v procese odločanja.

10.12.2023
blog single subtitle image

Projekt bo okrepil delo inkubatorjev v Livnu, Travniku in Jajcu. Opolnomočil bo več kot 400 žensk preko programa usposabljanja, podpore poslovnih idej oz. start-upov, tekmovanja v podjetniških idejah za mlade – bodoče podjetnice, BiHUB kampa za podjetnice, gradnje in podpore ženskih podjetniških mrež ter izvajanjem posvetov in drugih zagovorniških akcij. Ženske bodo okrepljene za izvajanje zelenega in trajnostnega podjetništva, kar predstavlja pomemben prispevek k varovanju okolja, zelemu prehodu in trajnostnemu podjetništvu ter razvoju v Bosni in Hercegovini.

Trajanje projekta: 1. april 2023 – 15. oktober 2025

Projektni partnerji: Kulturno izobraževano društvo PiNA (vodilni), Centar za edukaciju mladih Travnik (BiH), Centar za obrazovanje i druženje Jajce (BiH), Linnovate Business Park (BiH), Katapult

Področja: Participacija, izobraževanje, vključevanje

Projekt je podprt s strani programa mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči Slovenije (Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve RS).

Ostale Novice

Novice

ŠTUDENTSKO DELO

Iščemo zagnane študente, ki želijo delati z nami. Pri delu boš sestavljal kable, naprave in instrumente ter nudil podporo startupom pri zagonu proizvodnje. Skozi delo se boš naučil različnih spretnosti, kot so spajkanje, vijačenje, testiranje in o

Novice

Testiranje s solno meglo

Testiranje s solno meglo je metoda za preverjanje odpornosti izdelkov proti koroziji.

Dogodek

AI / Umetna inteligenca - kako nam lahko pomaga v poslu?

Vabljeni na predavanje, kjer bomo spoznali osnovne informacije o UI (umetni inteligenci), spoznali praktična orodja ter slišali opozorila, naj kaj moramo paziti pri njeni uporabi.

Dogodek

Razpis P2: 72.000€ nepovratnih sredstev

Pa smo ga dočakali! Razpis P2: 72.000 € nepovratnih sredstev za inovativna startup podjetja, ki tvojo idejo katapultirajo k uspehu! Kako do uspešne prijave in 7 točk na razpisu? S Startup treningom na Katapultu. Pridi.

Če razvijaš svoj produkt in imaš podjetnost v srcu?

Izpolni spodnji vprašalnik (brez skrbi, ni pretežkih vprašanj).